Υπηρεσίες

 • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

  Έχοντας λάβει μέρος σε όλο τον κύκλο των επενδυτικών προγραμμάτων, από την αρχική μελέτη, έως την αξιολόγηση και την πιστοποίηση επενδυτικών σχεδίων, εξακολουθούμε να παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και επενδυτικές δυνατότητες που παρουσιάζονται και να βρίσκουμε συνεχώς τα κατάλληλα εργαλεία για την βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων - πελατών μας.

  Περισσότερα
 • Λογιστικές Υπηρεσίες

  Η ενότητα των λογιστικών υπηρεσιών αναφέρεται στην παροχή ολοκληρωμένης λογιστικής υποστήριξης από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εν γένει λογιστικής παρακολούθησης.

  Περισσότερα
 • Κατάταξη Ξενοδοχείων & Ενοικιαζόμενων Δωματίων/Διαμερισμάτων σε Αστέρια και Κλειδιά

  Σκοπός μας είναι να κατευθύνουμε τον ιδιοκτήτη του τουριστικού καταλύματος βασιζόμενοι στις νέες προδιαγραφές για την Κατάταξη Τουριστικών Καταλυμάτων, και να τον βοηθήσουμε στην πραγμάτωση του διαδικασίας έκδοσης του πιστοποιητικού κατάταξης.

  Περισσότερα
 • Ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας

  Στόχος μας είναι να θέσουμε τις κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να ακολουθήσει μια επιχείρηση προκειμένου να οργανωθεί με τον βέλτιστο τρόπο και επιτύχει αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της. Με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο και κυρίως με χαμηλό κόστος, θα σας οδηγήσουμε με σιγουριά σε μια επιτυχημένη πιστοποίηση.

  Περισσότερα

Υπηρεσίες